torstai 11. heinäkuuta 2013

Kesätöitä



Nyt alkavat kesätyöt olemaan loppusuoralla! 

Töitä on periaatteessa vielä 19. päivään saakka, mutta kaikki alkaa olla minun osaltani valmista. Tätä ei tietysti pitäisi sanoa ääneen, koska silloin kaikki tuppaa menemään reisille. 

Työntekijäkuva Obscure Entertainmentin sivuilta Kuva: Ville Salminen



Olen siis tämän kesän ollut työharjoittelijana Obscure Entertainmet- nimisessä tuotantoyhtiössä tekemässä TV2 kesäaamuisin tulevaa nuortensarjaa nimeltä Summeri. Nyt kesän aikana olen tuotantokoordinoinut (järjestänyt ja aikatauluttanut) 45 inserttiä, jotka ihanainen kuvausryhmämme juontajamme Juliannan kanssa on käynyt kuvaamassa.

On ollut todella mukavaa ja oman lisänsä hommaan on tuonut se, että muistan itse katsoneeni sarjaa aina kesäisin ”muutamia” vuosia sitten. Pariin kertaan olen myös lähtenyt kuvauksiin mukaan ja on ollut hyödyllistä nähdä miten järjestelyt ovat käytännössä toimineet. 


Voin sanoa olevani nyt aika hyvin perillä siitä mitä 10- 17-vuotiaiden nuorten päässä nykyään liikkuu.



Isac Elliot ja Julianna

Meininkiä toimistolla Annukan kanssa



Kun loppu häämöttää alkavat ajatukset pakostakin siirtyä pienoiseen kesälomaan ennen viimeisen koulupuolivuotisen alkamista.

Luvassa on Hämyvestarit, matka lempimaahani Romaniaan, rockfutis- reissu, kavereita, pitkään nukkumista, aurinkoa (toivottavasti) ja nyt vähän jäänyttä salillakäyntiä. 

Cluj- Napocan reissua odotellessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti